Hoi iedereen,

Ik ben Bianca en met veel enthousiasme stel ik 
‘BT Paard & Training’ voor. Als instructeur heb ik een ongelooflijke drive om er samen met jou en je paard in te vliegen. Ondertussen geef ik al enkele begeleidingen en haal ik voldoening uit het in balans brengen van ruiter en paard. 

Hoe ben ik zelf gestart?
Sinds mijn kinderjaren ben ik gefascineerd door paarden.  Ik startte in een manege met de klassieke lessen, liep enkele halve stallen en kocht uiteindelijk een jong, onbeleerd paard. Hierdoor heb ik een klassieke dressuur achtergrond. Mijn zoektocht naar andere manieren van omgaan met paarden bracht me tot bij de essentie van het communiceren met paarden. Hoe ze hun lichaam het beste gebruiken en vooral hoe je als mens daar zelf op een rustige manier op kan inspelen. Zo maak ik een brug tussen het grondwerk en het paardrijden.

Hoe ga ik te werk?
Als coach zoek ik samen met jou naar je doelen in je trainingen en wat je wil bereiken samen met je paard. Training is belangrijk maar plezier beleven in je hobby en in het samenwerken met je paard is de prioriteit. Zowel jij als je paard moeten het leuk vinden. Daarom kijken we naar het totaalproject. Want een fysiek, mentaal en emotioneel sterk en stabiel paard is de basis van een mooie jarenlange band met je paard.

 

Ik blijf mezelf bijscholen, wil up-to-date blijven en verleg steeds mijn grenzen in diverse trainingstechnieken. Ik verdiep me in horsemanship, positive reinforcement, basis kruiden voor paarden en basis rijlessen. Tunnelvisie in 1 enkele trainingsmethode vermijd ik, een quick fix kan ik niet aanbieden, maar wel een toffe begeleiding met voldoende diepte en info.

Interesse om te starten?
Vraag je jezelf af of er bepaalde zaken met je paard anders kunnen? Sta je helemaal aan het begin van je avontuur of ben je helemaal klaar om een nieuwe weg in te slagen of misschien is je paard er klaar voor maar jij nog net niet….. geef mij een seintje en we kijken samen wat ik voor jou en je paard kan betekenen. Aarzel niet, ik help jullie met veel plezier verder.

Je kan me bereiken via btpaardentraining@gmail.com

 

Volg mij voor tips en weetjes via Instagram & Facebook.

 

Tot snel, groetjes,

Bianca

"Een toffe totaal begeleiding voor jou en je paard "
Bianca Tombeur

Voeg je koptekst hier toe