Hey ik ben Judith, leerkracht is mijn beroep en paarden mijn passie.
Ik sta optimistisch en met de nodige dosis humor in het leven.

Ik ben instructeur in force free trainen met paarden en ik begeleid mens en paard samen naar een positieve connectie.

Zelf heb ik een 14-jarige merrie die ik als 2-jarig verwaarloosd en angstig paardje heb ontmoet. Met haar heb ik een heel traject afgelegd, waarbij ze door heel veel tijd te krijgen is opengebloeid tot een zelfzeker paard. Zij heeft mij geleerd hoe ik met paarden kan omgaan op een warme en eerlijke manier na een heel traject met vallen en opstaan. Het weglopen op de wei, het panikeren op aanrakingen aan haar oren en de discussies die we hadden, zijn nu allemaal verleden tijd sinds ik haar meer controle geef en train met positieve bekrachtiging.

Lopen jij en je paard tegen problemen aan?

Heb je moeite met bepaald gedrag?

Of wil je jullie relatie versterken?

Ik kan jullie helpen bij fysiek en/of mentaal opbouwend grondwerk, vrijheidsdressuur, trailerladen, trainen voor dagelijkse of medische verzorging, zadelmak maken, (overgang naar) bitloos en met neckrope rijden. Dit alles met een grote focus op ontspanning en plezier voor beiden.

We pakken alles aan met de nodige tijd en vertrouwen, waarbij je het proces volledig in handen krijgt en voldoende informatie hebt om zelf op verder te kunnen bouwen.

Ik help jullie graag op weg naar duurzame oplossingen.
We zoeken samen naar een fysieke en mentale balans door het stellen van haalbare doelen. Hier werken we stapsgewijs en op een positieve manier naartoe.

Het paard een stem geven om elkaar beter te begrijpen, dat is mijn missie.

En dit doe ik liefst op een heel gemoedelijke manier, waar iedereen zich goed bij voelt.

Tot binnenkort misschien!

info@positiveconnection.be

Het paard een stem geven om elkaar beter te begrijpen, dat is mijn missie. En dit doe ik liefst op een heel gemoedelijke manier, waar iedereen zich goed bij voelt.
Judith Snoeck