Hoi, ik ben Evy van Prelease! Al van mijn 4 jaar ben ik omringd door paarden. Nu niet meer enkel hobbymatig, maar ook als instructeur en trainer!

Mijn liefde voor dressuur is nog steeds aanwezig, maar ik vul deze nu aan met nog 3 pijlers: horsemanship, academische rijkunst en clickertraining.

Het is onze verantwoordelijkheid om paarden beter te leren begrijpen. Door verschillende oefeningen leren we onze communicatie te verbeteren waardoor we ons paard mentaal in balans brengen.

Paarden zijn van nature scheef. Dit is voor veel paarden geen probleem, totdat we willen rijden. Door ze recht te richten leren we ze beter hun gewicht te verdelen, waardoor ze minder blessures oplopen door eenzijdige belasting.

Heeft je paard geen plezier in iets? Keert hij zich vaak in zichzelf? Is hij moeilijk te motiveren? Je paard heeft mogelijks nood aan wat positiviteit en plezier in het werk!

Ik vind het erg belangrijk dat paarden een brede basis krijgen. Tijdens het zadelmak maken geef ik de paarden zoveel mogelijk tools mee om goed in onze wereld te kunnen functioneren. Maar ook paarden die al wat ouder zijn, kunnen bij mij terecht. Gedragsproblemen, trailerladen, rijtechnische issues,…

Zie je het nog niet zitten om zelf met je paard te oefenen? Ik train je paard met plezier voor jou en begeleid je richting een mooie samenwerking met je paard!

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Tijdens onze privélessen gaan we gericht aan de slag met de door jou gekozen doelen.

Ben jij klaar om een echte partner van je paard te worden? Wil je meer technieken leren? Zou je je paard beter willen begrijpen?

Contacteer me en ik kijk hoe ik je kan helpen!

Mijn liefde voor dressuur is nog steeds aanwezig, maar ik vul deze nu aan met nog 3 pijlers: horsemanship, academische rijkunst en clickertraining.
Evy Brys