Hallo! Ik ben Elisabeth. Mijn doel is om met Rebalance Horse Training zo veel mogelijk paarden te helpen om hun fysieke en mentale balans te vinden.

Met een grote portie enthousiasme, geduld en goede timing zorg ik voor een lichte communicatie met je paard.

Ik blijf me steeds bijscholen om mijn kennis en vaardigheden te vergroten, zodat ik steeds meer paarden en hun baasjes kan helpen.

Na jarenlang zoeken naar een goede methode binnen het natural horsemanship, vond ik het stukje dat de puzzel compleet maakte: academische rijkunst. Werken aan de fysieke balans van je paard gaat je op andere vlakken ook vooruit helpen.

Ik gebruik graag een combinatie van negative en positive reinforcement, zodat er een heel goede basiscommunicatie is om van daaruit te vertrekken naar verfijning. Hoewel ik graag de combinatie van R+ en R- gebruik, kan ik je ook perfect verder helpen als je liever niet met voedselbeloning werkt. Ik ga graag samen met jullie op zoek naar wat jullie nodig hebben!

Heb je het gevoel dat je steeds met je paard aan het vechten bent? Of heb je het gevoel dat je paard nooit mee wil werken? Bots je op trailerlaadproblemen, een slechte bespiering,… Een goede relatie en communicatie opbouwen met je paard is niet altijd even gemakkelijk. Als je graag wil werken naar een paard dat licht voelt in je hand, een paard dat graag bij je is en graag meewerkt, met een goede en correcte bespiering, dan mag je me altijd een mailtje sturen, of een berichtje sturen op Instagram, op Facebook, of op WhatsApp!

 

Na jarenlang zoeken naar een goede methode binnen het natural horsemanship, vond ik het stukje dat de puzzel compleet maakte: academische rijkunst.
Elisabeth Reyniers