Gratis webinar - Deep dive in biomechanisch correcte hulpen, deel 3

Vul hier je naam en mailadres in:

  Duid hieronder even aan waar je graag info over wilt ontvangen.
  We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.

  De hulpen die we geven aan onze paarden… we durven deze in de paarden wereld wel eens voor lief nemen. Lijken er soms vanuit te gaan dat onze paarden geboren worden met kennis van wat deze hulpen betekenen. Dat is natuurlijk niet zo. Die hulpen betekenen aanvankelijk niets voor je paard, wil je ze kunnen gebruiken om een bepaalde beweging te verkrijgen van je paard, dan zal jij aan je paard moeten leren wat ze betekenen en wat er verwacht wordt. Daarbij is het natuurlijk niet alleen belangrijk om de beweging te krijgen die je wil, maar ook dat deze beweging biomechanisch correct wordt uitgevoerd. 

  In dit gratis webinar wil ik hier dieper op in gaan, hoe verplaats je een voorhand op een biomechanisch correcte en mentaal laagdrempelige manier? Hoe zie je nu of de respons van je paard biomechanisch correct is? Wil je een antwoord op die vragen? Zet dan de volgende datum alvast in je agenda!

   

  Wat gaan we doen?

  • Wat is de biomechanisch correcte uitvoering van
   • voorhand verplaatsen 
   • achterhand verplaatsen 
   • achteruit
  • Herken het verschil tussen een fysiek ondersteunende en fysiek belastende uitvoering. 
  • Een stappenplan dat je hierin kan bijstaan 
  • Jullie beelden analyseren
   • Jullie mogen beelden insturen voor de webinar. Hiermee kan ik extra veel voorbeelden voorzien en krijg jij een gratis analyse. Je hoeft je geen zorgen te maken over de ‘perfectheid’ van de beelden. De hele webinar dient er net voor om iedereen meer inzicht te geven dat deze ‘basics’ heel erg veel diepgang hebben. 

   

  Wanneer: Donderdag 25 mei 2023

  startuur: 20uur

  Jaaropleiding

  Ook interesse in de jaaropleiding? Klik hier voor meer informatie.

  Deze zomer zin in een vijfdaagse over werken met R+, er is nog plek in de Summ+R vibes!