De stoute quiz

Als lesgever mag ik heel wat leuke groepen begeleiden tijdens mijn opleidingen en regelmatig raak ik helemaal geïnspireerd door de onderwerpen die ik met hen mag behandelen. Onlangs mocht ik een fantastische groep opstarten voor de jaaropleiding die focust op werken vanuit positive reinforcement. Tijdens de startweek zijn we helemaal in de biomechanica gedoken en hoe we die mee kunnen nemen in onze trainingen. Vanuit die boeiende week besloot ik op mijn instagram stories een quiz te houden en later ook tekst en uitleg te geven bij de verschillende onderwerpen die ik daarin aanhaalde. Op deze pagina kan je dit allemaal teruglezen en bekijken. 

Voeren tussen de schouderbladen

Video afspelen

Na de klik naar je paard toe stappen

Video afspelen

Voeren voor de minste beweging naar je toe

Voeren voor de minste beweging naar je toe

Deel dit blogbericht

Maak je paard ‘leer klaar’

Theorie Weet jij hoe je je paard het beste kan voorbereiden om te leren?  Niet elk paard is hetzelfde, hierdoor heeft vanzelfsprekend niet elk paard

Zadelmak maken? Ik stop er mee!

Opinie Zadelmak maken? Gedaan ermee! Het zit hem in het woord  Jawel, je leest het goed. Voor mij is het gedaan met zadelmak maken. Oké